bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Menu
Download
brochure

Over het project

Noorderkwartier wordt een gevarieerd project. De verschillende woningtypes en kavelgroottes bieden voor ieder wat wils. Daarnaast zijn de verschillende opties een bijzonder aantrekkelijke manier om de woning nog verder aan te passen aan je persoonlijke voorkeuren.

Direct aan de Hoofdweg worden prachtige twee-onder-een-kap- en vrijstaande woningen gerealiseerd. Een heerlijke plek, met royale tuinen en direct uitzicht over de vaart. De zijde aan Wijkermeerstraat biedt plek aan ruime rij- en hoekwoningen met veel groen. Direct voor de deur! In het hart van het plan vind je een woonerf. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid opgenomen; niet alleen in het centraal gelegen parkeerhof, maar ook in de parkeerhavens en de parkeerplaats aan de buitenzijde van het plan.

Noorderkwartier biedt veel variatie. De woningen worden uitgevoerd met verschillende gevelstenen, detailleringen en verspringende daklijnen. Dit zorgt voor een levendig en speels gevelbeeld, wat verder versterkt wordt door bij een aantal woningen gebruik te maken van dwarskappen en gevelbetimmering. Het plan wordt omlijst door veel groen.