bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Menu
Download
brochure

Locatie

Aan de noordzijde van Hoofddorp, gelegen aan de Hoofdweg, wordt een nieuwbouwplan gerealiseerd, dat onder de naam Noorderkwartier ruimte biedt aan 79 woningen.

2015July 462
2015July 467
Hoofddorp 8
Hoofddorp 2
Hoofddorp 6
Hoofddorp 7
Hoofddorp 12
Hoofddorp 11
Hoofddorp 3
Hoofddorp 1
Hoofddorp 10
Hoofddorp 9
Amsterdam 1
Schiphol 1

Over het nieuwbouwproject

Novaform Vastgoedontwikkelaars realiseert een fraaie, gemengde woonomgeving met veel groen op het huidige terrein van de firma Woodward. Deze wijk betekent een nieuwe, extra impuls voor Hoofddorp en omvat 70 rij- en hoekwoningen, 6 twee-onder-een-kapwoningen en 3 vrijstaande woningen. Het ontwerp is van de hand van Architectenbureau Visser en Bouwman. De karakteristieke jaren 30-stijl wordt gecombineerd met het comfort en de woonkwaliteit anno nu. Wonen in Noorderkwartier betekent genieten van veel voorzieningen en van veel groen in de omgeving.

  • Omgeving

    Hoofddorp is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer en heeft circa 73.900 inwoners. Er zijn veel (internationale) bedrijven gevestigd in de omgeving. Amsterdam en Haarlem liggen vlakbij, en zijn ook gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Aan de noordzijde van Hoofddorp, praktisch grenzend aan het buitengebied, vind je straks de nieuwbouwwoningen van het Noorderkwartier. Dit nieuwbouwproject zorgt voor een transformatie van bedrijvengebied naar een gemengde woonomgeving. De N201 zorgt voor een uitstekende ontsluiting naar Schiphol, de A4 en A5.

  • Wat zit er in de buurt

    Hoofddorp heeft zich in korte tijd ontwikkeld, wat goed tot uiting komt in het fantastische voorzieningenaanbod. In 10 minuten fiets je naar het station en met de trein sta je in zo’n 20 minuten op Amsterdam Centraal. Er zijn veel scholen en mogelijkheden voor kinderopvang. Hoofddorp heeft een riant aanbod aan supermarkten, horeca- en sportgelegenheden en totaal ruim 300 winkels. Even een frisse neus halen? Het Haarlemmermeerse Bos en de Toolenburgse plas liggen om de hoek. Of ga je liever naar het strand? 

  • Wie worden je buren

    Verschillen in leefstijlen en behoeften kenmerken Hoofddorp. De toekomstige buurtbewoners kunnen heel diverse achtergronden hebben, variërend van mensen die er al lang wonen, tot expats die een baan hebben bij een van de vele internationale bedrijven in de omgeving. Gezien de verschillende woningtypologieën zullen niet alleen starters, maar bijvoorbeeld ook gezinnen met opgroeiende kinderen en ouderen zich goed thuisvoelen in Noorderkwartier. Alle toekomstige bewoners zullen het voorzieningenniveau, de strategische ligging én het vele groen in de omgeving kunnen waarderen.